Monday, January 7, 2013

:: Restart

Ibarat sebuah komputer yg dah lama tak on, maka cmos setting pun dah tak betul..kena la gigih tukar bateri..macam tu jugak la dengan aktiviti blogging ni..hampir setahun jugak tak menaip kat platform free ni,rasa macam dah kurang skill membebel2 kat blog sendiri..tetiba boleh pulak nak rindu dengan skill undercover update blog kat ofis..skill menekan keyboard dengan kadar bunyi ketukan paling minima agar tak kantoi dengan rakan sekerja..tapi at last, kantoi gak :-D

Kenapa tak berblog di rumah? Oh,  ibarat macam ni la; tempat jatuh lagi dikenang,ini kan pulak tempat jatuh cinta pandang pertama dengan blog..hehe..nak jugak highlight yang blogging kat ofis lagi best..boleh?

Ok la,dah kata baru nak restart kan..so,entry pun ala-ala 'Tak janji,tapi akan berusaha update lagi'.

Note: habit boleh diubah kalau anda tekad..so,entry ni tak ditaip di ofis..ofis x bukak lagi pukul 2 pagi..hehe..

4 comments:

cippzzySHMR said...

Salam.

Happy New Year 2013..
and Happy re-starting Nik!

nik said...

Salam cipah,

Tq,happy new year 2013.

Hope restarting mode x tergendala dah..hehe

Red_VeLveT said...

Huhu...kak nik...we r in the same boat...ader benda nak tulis...tp xder idea nak tulis....skrg nie mai pon slow...anynice blog hah...

nik said...

Hi mai..same boat kan..ni dah seminggu, still xde entry baru..hehe..