Monday, January 10, 2011

:: Kalau Lupa,Tolong Ingatkan Aku

..Mari patahkan papan markah lama..
..Mari padamkan buku tiga lima.. 

Kalau la PTPTN boleh padamkan ‘buku tiga lima’, tak perlu tolong ingatkan aku lagi akan baki tunggakan...

.

..gubahan lagu dan senikata lagu yang awesome. Tahniah. Cuma plot persembahan hanya orang seni dan yang berjiwa abstrak macam Habsah Hasan dan M.Nasir je paham barangkali..



..itulah Siti yang tak pernah mengecewakan penonton dan penerbit AJL..industri muzik macam sudah ketandusan irama Etnik Kreatif..perlu diakui AJL sebelum ini lebih meriah dengan penyertaan dari kategori Etnik Kreatif..yang sekarang ni, banyak lagu yang melariskan Strepsil ,Fisherman’s Friend , tak pun air asam jawa..

Apa-apapun, tahniah kepada para pemenang..Cuma, pengacara ketandusan idea yang bernas..

3 comments:

yanzjawa said...

pergh...bengang tol dgn PTPTN...dia tak nk bg ujrah 1% tu..
alasan melanggar perjanjian...hampeh tol...tau la aku dh abis bayar...

nik said...

hehe..nik pun apply,tp xtahu lulus ke tak, mcm tak je..hehe..yanz apply sebab nak collect balance ek? hehe..

yanzjawa said...

hehehe....tak bg duit byk2 kat ptptn tu...dh la nk refund pun kena call byk kali tau...rasa nk maki jer kat diorg tu...tp masih bleh mengawal amarah yg marah....