Thursday, January 13, 2011

:: mzhany 1st GA

Tahukah kamu apa itu GA? GA adalah ‘Giveaway’..betul kan? actually baru je tahu..hehe..Giveaway dalam kamus membawa maksud ‘To make a present of’..(yang ini siap tanya incik google..hehe)..

Ok..memandangkan blog kegemaran yakni Green Space sedang menganjurkan 1st GA untuk pembaca sekalian, maka tidak boleh lepaskan peluang..mana tahu boleh topup vitamin E ke muka..tak pun boleh grab produk made in Terengganu..keropok lekor pun sedap nih..hehe..

  1-10-2011 9-13-32 AM




 




Dan untuk memastikan penyertaan adalah sah, maka perlu mengikut segala syarat penyertaan yang dikemukakan.
Syarat #1:
mzhany: Nik kena buat entri dengan tajuk “mzhany 1st GA”  tau
nik: Baiklah..cuba tengok di atas..copy-paste lagi..hehe..

Syarat #2:
mzhany: Nik kena letak banner  dalam entry nik tau..
nik: Baiklah, nik dah sertakan banner tersebut seperti di atas..
  
Syarat #3:
mzhany: Nik kena letak link ke entri mzhany 1st ga tau
nik: Baiklah, cuba klik setiap hyperlink dalam entri ni, ke manakah hala tujunya?hehe
Syarat #4:
mzhany:Nik, dah follow belum blog mzhany, kalu tak nak follow pun takpe
nik: Dah follow sejak dulu lagi....wajib follow sebab blog kegemaran kan..hehe

Syarat #5:
mzhany:Nik, blog mzhany ada dalam bloglist nik tak?
nik: Sudah semestinya..mahu bahan bukti? hehe

2011-01-13_181935

Syarat #6:
mzhany: Nik, nanti dah siap, tinggalkan kesan bukti kat entri mzhany 1st ga tau..
nik: Nanti, dah siap entri ni, nik terjah ke sana ye..
Syarat #7:
mzhany: Nik, mzhany 1st ga ni tidak seperti rancangan Pilih Kasih..dan tiada istilah kroni boleh menang..pemenang dipilih secara cabutan undi oleh kami suami isteri ye..
nik: Baiklah, untung sabut tenggelam timbul, untung blogger, dapat menang mzhany 1st ga ..hehe

Kepada anda semua, jangan lepaskan peluang ye, marilah sama-sama join mzhany 1st GA ..kita bersaing secara sihat! 


Untuk menarik minat anda, harus disogok dengan gambar hadiah kan…
040120114332

amacam..terpikat tak?

1 comment:

mzhany said...

mzhany: Nik, terima kasih di atas sokongan anda....;)