Wednesday, March 24, 2010

:: Dia yang setia..

Di saat aku rasa nak pitam..dia ada..

Di saat aku rasa mual, nak muntah..dia tetap ada..

Di saat aku rasa nak shut down pc coz stress, dia tetap menemani aku..


pendek kata,


dia ada di mana-mana aku berada..


lebih-lebih lagi ketika aku berada di opis..


thanks ubat migrain kerana kamu telah berjaya memaksa aku menelan kamu di petang ini ..owh..dah malam pun..

..dan aku harap kesan tindakbalas kamu tidak membuat aku tersilap naik bas nombor lain..


ok, chow dulu dari opis kesayangan..


Note: Menaip dalam keadaan 85% sedar..hehe



4 comments:

budak perasan cute said...

wat saspenn jee nikkk :P
ingat kan sapaaa rr yg menemanimu itu:P

nik said...

ehh..mcm bleh trace jer sape budak perasan cute nih..hahhaha..

ElyaElmo said...
This comment has been removed by the author.
budak perasan cute said...

ha3....ye laa sy ni perasan cute..mana leh reveal sapa saya..ha3