Sunday, March 21, 2010

:: Selagi belum ada, macam nih la jadinya..



..Bila munculnyer si dia nih, terus aku macam berniat utk berlaku curang dengan pilihan aku sebelum ini..

..walaupun sebelum ini, aku dinasihatkan oleh sebahagian rakan-rakan supaya tidak memilih di kalangan keturunan si dia nih, tapi tetiba bila si dia nih muncul, aku rasa

..macam..


...macam..


..macam...

.

.




nak pegi Proton Showroom sekarang jer..







kamu dah curi hati saya, wahai Proton Persona Elegance


..dan mengikut perkhabaran yang diterima, nilai hantaran si dia nih adalah seperti berikut

Base Line (M) – RM46,499

Base Line (A) – RM49,499

Medium Line (M) – RM52,999

Medium Line (A) – RM55,999

High Line (A) – RM59,499


..dan si dia muncul dengan 5 warna iaitu

merah (Brilliant Red – High Line sahaja)

perak

hitam

Chiffon Green

Bronze Garnet.


Untuk review pasal si dia nih, sila refer ngn diorg2 nih:

http://www.fastmotoring.com/index.php/2010/03/proton-persona-elegance-facelift-2010-review/

http://beliamuda.com/2010/03/gambar-proton-persona-elegance-dilancarkan/

http://www.rear-wheel.com/blog/proton-persona-elegance/

Note
: ..dan ader x sugar daddy nak tolong byr downpayment?hahaha...ataupun, kalu bos terbaca entry nih, ader harapankah utk up skit salary tahun nih?(sambil bersungguh2 komited menyiapkan projek integration utk Tune Hotel sebelum dateline minggu depan..hehe..)

4 comments:

Anonymous said...

Hehe..kak nik beli la brilliant red...cantiknye hehe...
Jangan lupa ajak sobah naik sekali ye..

suamihanyisterizuki said...

nik,

memang chanteq kan elegance nih... hubby hany pon ckp chanteq..ape lagik nik,

g showroom cepat2...;)

Sue@Iza said...

erh..murahnyer rege...tak aci T____T H-Line je tak sampai 60K...tak aci lg....

cippzzySHMR said...

salam,

nik,ni pun dlu chenta hati cipah. now dh jd ex ah. tp still ble lalu tu still eyeing on them. haha.

seb baik BLM xjeles :D

what ever it is, I am now happy ngn dia.

ikut keperluan, nik. kalo rasa okey, apa salahnya!

:D