Saturday, December 11, 2010

:: Senarai Harga Tiket Komuter

*Entry di auto-publish guna WLW (Windows Live Writer), berkat tunjuk ajar daripada Hany
 
2010-12-10_184348

Sudah menjadi tabiat apabila buka Nuffnang, terus check keyword apa yang hits blog ni..tak tgk sgt earning sebab dah tahu tak berganjak pun value tuh..hehe..so, terjumpa lagi keyword ‘senarai harga tiket komuter’…sebelum nih, pernah jugak keyword nih hits blog nih..bila try google sendiri guna keyword tuh, memang sah berada di tangga atas

2010-12-10_190536

So, dengan ini, untuk tidak menghampakan pencari keyword ini (entry sebelum ini  tidak membantu kamu sama sekali), maka disertakan senarai harga tiket komuter yang diperolehi dari website KTMB.

Senarai tambang komuter untuk orang dewasa : Klik sini (Updated)

Senarai tambang komuter untuk kanak-kanak/warga mas/OKU: Klik sini (Updated)



Nota: Sudah hampir 3 bulan tak jumpa sang kuning-biru..apa khabar agaknya sistem pengangkutan itu sekarang?

3 comments:

Sharinginfoz said...

komuter ok tapi jadual dia teruk sikit lambat datang kan

RM1,000 Setahun Blogging

mzhany said...

nik, hany pun dah lama xnaek komuter...igt lagik dulu2 nak balek kmpong time cuti..fuhhh rasa cam sardin lak duk dlm gerabak tuh...tapi kurang2 hany pernah merasa arr....


nak rasa naek gerabak merah jambuuuu laaaa...ahaha walaupon xsoka finkkk

nik said...

@sharinginfoz: aha, masalah utama komuter sejak dulu adalah kerap delay..

@hany: hehe..bila dah ada kemudahan lain, mcm dah serik nak naik komuter..especially time puncak..xpe, tak semua org ada pengalaman bersesak2 dlm komuter kan..susah-susah dulu, senang2 kemudian kan..hehe..