Thursday, February 25, 2010

:: Simptom-simptom yang menunjukkan anda salah masuk kelas


..Anda lebih gemar ngn konsep Google Map berbanding trigonometri..
dan anda juga didapati kerap membawa GPS berbanding set geometri bekas besi tuh....Anda lebih berminat dengan formula 007 berbanding NaCl..
dan anda di senaraipendek sebagai suspek dalam kejadian makmal sekolah meletup...Anda lebih berminat dengan konsep yis dalam doh roti..semakin lama, semakin kembang..


Anda lebih berminat membaca akhbar-akhbar tabloid berbanding buku teks Fizik
dan anda mungkin lebih berminat mengikuti kes-kes di mahkamah syariah barangkali..Anda lebih berminat dengan isu gender..dan mungkin tidak dapat menerima
hakikat yang perempuan lebih ramai masuk U dan berkhidmat dalam kerajaan..hehe..tetibe masuk isu nih plak....Anda pantang melihat ruang kosong di dalam kertas ujian..lalu, anda mengabadikan hasil karya yang harus diberi pengiktirafan oleh Lembaga Peperiksaan Sekolah dengan harapan memperoleh markah extra....No comment coz cikgu sendiri insaf selepas baca jawapan nih lalu tidak mampu untuk menanda kertas jawapan sama ada betul ke salah..owh, saya juga insaf bila tengok jawapan ini..


Note: Pen merah cikgu amat bermakna pada kertas jawapan..dan untuk situasi di atas, cikgu perlu sediakan stok pen merah berdozen2 yang boleh dibeli di Mydin ..dan mungkin juga ubat migrain..

1 comment:

animedi said...

Ok nik..hahahaha..sgt lawak. Jwpn tu suma logiknya betul. Mmg mnjawab soalan..hahahaha. Pening la imm nanti kalau dpt student camni. Imm pernah baca kertas karangan UPSR. Mak pemeriksa. Haru sungguh