Wednesday, June 23, 2010

:: Jika tersalah adunan, cuba cipta resepi lain..

Sudah bosan dengan default kuih cek mek molek yang berbentuk bujur itu..maka, marilah kita memodified kepada bentuk yang lebih mudah..dan letak pulak dalam bekas berjaring ala2 pintu gol kan, then hidang di sebelah remote tv..memang sah boleh jadi kuih rasmi Piala Dunia kan..


Note: Kalu Ma terbaca post nih, sah Ma akan bebel "Suka sangat la dia buat bende pelik2 camni" ..hehe

6 comments:

Sue@Iza said...

tengah lapo camni....sedap plak tgk benda bulat2 tu nik....

nik said...

hehe..mahu order, sila call delivery di talian bebas tol, no phone bleh refer kat yellow pages..

Budak Comey said...

nik...mcm sedapp jee...buatt laa tuk kamii..leh makan masa lunch..nyum2

cippzzySHMR said...

Salam..

Wow..recipes concurrently with events!
i like :)

haha....

suamihanyisterizuki said...

ahahha

gud gud, gile lambat kalu buat ikot bentuk asal dia kan. kate cek mek molek, tapi betuk xdde molek pon...

pernah try wat bentuk starfish dok? hahaha spongebob nye betuk pon senang gok ;)

nik said...

@budakcomey: ..ala, sedap lagi kerepek berlada yang kitorg pau dari budak comey time lunch kan..hehehe..


@cipah : 'recipes concurrently with events'..i like this sentence..nape cikgu English dulu x ajar ayat nih dalam class ek?..hehehe..

@hany : kan..cam leceh nak uli jadi bentuk bujur tuh (alasan org tangan bangku sebenarnye..hehe) ..nak2 plak tetibe format adunan dah silap, so susah nak bentuk..hehe..bentuk patrick and spongebob akan diusulkan dalam proposal utk event "Hari kanak-kanak sedunia"..hehe