Monday, June 14, 2010

:: Sebijik roti yang dibeli di kedai roti berdekatan..



..jam menunjukkan 7.10 pm..actually, ada task kene siapkan..dan task itu agak memeningkan sehingga ketua kene repeat instruction dengan gaya penuh kesabaran..tapi angkara masuk kedai roti kul 6 pm tadi, maka keupayaan tenaga momentum utk menyiapkan task itu mula turun mendadak..sebaliknya daya tarikan tertumpu pada bungkusan roti tepi CPU ini sebelum diterjah pada pukul 7.25 pm nanti..


Kepada yang berpuasa sunat mahupun puasa ganti hari ini, 
selamat berbuka puasa ye..

Note: Sebijik roti hanya untuk mengalas perut..haruslah mengadap nasi jugak kan..so, dah decide mahu serbu kedai Nasi Padang di Sri Petaling on da way balik BTS..hehe

1 comment:

animedi said...

Hehehe..imm pun tgh posa ganti. Ada lgi 10 hari. Bagus gak..training. Semalam 1st day puasa..mcm org baru blajaq puasa..hari ni ok dah..Selamat berpuasa di bulan Rejab nik..