Wednesday, April 28, 2010

::[ Iklan ] Water Filter (Point Of Entry) VitaLife


Note: Ini adalah iklan berbayar yg ditempah khas oleh pembaca blog ini aka jiran cubicle di opis..demi komisen, harus gigih masukkan terus dalam blog walaupun kije bertimbun depan pc..hehe..Water Filter (Point Of Entry) VitaLife

Jika anda berminat untuk mendapatkan water filter untuk kegunaan rumah, restoran, dsb , kini terdapat sebuah water filter berteknologi tinggi dan dipasarkan di Malaysia.

Saiz water filter ini sangat compact jika dibandingkan dengan jenama-jenama lain dipasaran (besar bagak). Justeru ia sangat2 sesuai untuk dipasang di KONDOMINIUM dan APPARTMENT.

Berikut adalah serba sedikit mengenai water filter ini dan ciri-ciri nya:1. Pemasangan yang flexible (boleh menegak, melintang)
2. Casing stainless steel (jaminan tahan 10 tahun)
3. Size yang compact (selalunya, makin compact, makin hi-tech, macam tv lcd sekarang lebih compact berbanding tv zaman hitam putih hehe)
4. Penapisan yang sangat berkesan  (sehingga 0.01 micron, jenama lain yang saya pernah dengar pun hanya sehingga 0.05 micron, tapi biasanya 10 micron)
5. Membran penapis yang tahan lama (3 - 5 tahun bergantung pada penggunaan, brand lain paling lama dalam 3 tahun)
6. Tidak memerlukan tekanan air yang tinggi
7. Boleh dibersihkan secara automatik (*dengan kos tambahan) ataupun manual
8. Mesra alam dan jimat air (air discharge cuma dalam 1 liter (manual) dan 8 liter (auto). Brand line sehinga 120 liter!
9. Lulus ujian SIRIM dan CHEMLAB
10. Dipasarkan oleh syarikat VitaLife Sciences (http://www.vitalife.com.my/index.aspx), satu kumpulan degan VitaHealth (http://www.vitahealth.com.my/MY2/)

Harga ditawarkan adalah sangat berpatutan


Harga Runcit: RM2,330.00
Kos Pemasangan: RM200.00/RM250.00
Deposit untuk tempahan se unit: RM500.00


Item2 Optional


1. Shower Filter: RM300.00 (untuk menapis klorin dan apa2 kekotoran dari tangki simpanan air. nota: klorin diperlukan semasa penyimpanan air, jadi ia tidak ditapis oleh water filter ini)
2. *Automatic Controller: RM250.00


jadi kawan2, kalau korang kenal dengan pemaju projek perumahan, apa kata korang kenalkan kepada kami, komisyen diberikan jika business jadi :)

Hubungi 014 3200 146 (Makmur) untuk tempahan/penerangan lanjut (Sila nyatakan anda lihat iklan ini di blog beingcoachpotato.blogspot.com untuk diskaun istimewa)


1 comment: